Logos - samma program på flera plattformar

 

Logos 7 är den senaste versionen av Logos bibelstudieprogram. Det är ett mycket kraftfullt och enkelt bibelstudieprogram på svenska. Här på hemsidan kan du få information, hjälp, tips och idéer om hur du kan använda programmet.

Det som är unikt med Logos är det kan användas på flera olika plattformar genom att dina Biblar och böcker är knutna till ditt personliga användarkonto och inte till en viss dator eller mobiltelefon.

Programmet i sig kan du ladda ner gratis men böckerna måste du köpa. Det kan du göra i butiken. De svenska Biblarna och böckerna finns nu tillgängliga i Butiken. Gå till butiken

 

Logos 7 är mycket kraftfullt och klarar allt från enkla sökningar i bibeltexten till mer avancerade funktioner som avancerade studium i grundtexter. T.ex. så går det väldigt snabbt att söka reda på en viss bibelvers om man känner till vissa ord i versen man söker. Klicka på bilden så ser du en skärmbild på sökningen efter "min herde". Hur mycket man kan göra beror på hur många Biblar och andra böcker man har i sitt bibliotek.

Programmet kan byggas ut efterhand med fler bibelöversättningar och kommentarer till ett stort bibliotek.

 

Om du är intresserad av diskussionsgrupper där man följer upp utvecklingen av programmet, hjälper varandra med tips och ideér m.m. så finns det mycket att läsa. Du väljer själv vilka forum som du vill. Tyvärr är de flesta av diskussionerna på engelska.

Logos finns för...

 

För Windows

Läs mer

För Mac 

Läs mer 

 

För iPhone

Läs mer

Ladda ner 

För iPad

Läs mer

Ladda ner

Android

För Android

Läs mer

Ladda ner

Tillagd i varukorgen