Logos - det kreativa bibelstudieprogrammet

Logos Bibelstudieprogrammet  finns nu tillgängligt på ett helt nytt sätt. Det är tillgängligt för ett antal mobila operativsystem som iPhone, iPad och Android.

Logos är konstruerad för att kunna köras och synkroniseras mellan dina olika datorer (PC eller Mac) din iPhone/iPad och Andriodtelefoner. Logos kommer ihåg dina favoritböcker, bokmärken och inställningar och tar med dem över de olika plattformarna. Logos sparar din senaste plats i var och en av dina böcker så att om du slutar din läsning på datorn kan du direkt fortsätta på samma ställe i din iPhone/iPad/Android eller på Biblia.com

iPhone och iPad
Du har Logos med dig direkt i handen via din iPhone eller iPad. Du kan gratis ladda ner en app via App Store. Logos bibelstudieprogram ger dig möjlighet att läsa, söka, jämföra bibelöversättningar och även följa din dagliga bibelläsningsplan.
Du har tillgång till de böcker du har i ditt bibliotek som Biblar, kommentarer etc. plus ytterligare 69 fria böcker.
Mer info på engelska finns på http://www.logos.com/iphone

Logos för Android
Logos finns för Android. Sök efter "Logos" på Google Play och ladda ner appen till din telefon.
Du har tillgång till de böcker du har i ditt bibliotek som Biblar, kommentarer etc. plus ytterligare 69 fria böcker.
Mer info på engelska finns på http://www.logos.com/android.

Läs mer på http://www.logos.com/pc

Läs mer på http://www.logos.com/mac

Kom igång direkt
Öppna ett konto, beställ fler svenska Biblar och böcker via butiken och använd ditt Logos konto på din PC, Mac, iPhone, iPad, android eller på Biblia com.

Tillagd i varukorgen