Installera Logos 9

Logos 9 finns i en version de kallar Logos Basic som kommer med ett antal nya resurser och nya verktyg som kommit med Logos 9. Så passa på att uppgradera till Logos 9.

Gå till https://www.logos.com/product/194909/logos-9-basic och lägg produkten i kundvagnen (Add to cart) fullfölj köpet som är på $ 0,00. Om du inte redan är inloggad så måste du göra det. Har du inget konto hos Logos så skapar du ett nytt. De kontouppgifter du anger (e-post och lösenord) kommer du sedan att använda när du startar programmet.

Komplettera gärna med ytterligare svenska Biblar och kommentarer från butiken här på hemsidan.

Tillagd i varukorgen