Installera Logos 8

Logos 8 finns i en version de kallar Logos Basic som kommer med ett antal nya resurser och nya verktyg som kommit med Logos 8. Så passa på att uppgradera till Logos 8.

Gå till  och lägg produkten i kundvagnen (Add to cart) fullfölj köpet som är på $ 0,00. Om du inte redan är inloggad så måste du göra det.

Komplettera gärana med ytterligare svenska Biblar och kommentarer från butiken här på hemsidan.